divendres, 12 de juny del 2020

CICLE SUPERIOR setmana del 15 de juny

Comencem la setmana repassant els compassos. Poseu a cada cas el compàs que correspongui: 



Relacioneu amb les figures que estan al centre segons les pulsacions que té cada ritme: 



Durant tot el curs hem repassat i après molts del símbols que es fan servir a música i que s'escriuen en una partitura, per fer memòria de tots els que sabeu us deixo aquesta activitat, a veure si sou capaços de fer-les tots bé. Endavant"



Ja sabeu que d'aquí uns dias celebrarem la revetlla de Sant Joan, concretament el 23 de juny. 
La revetlla de Sant Joan és una festa que es fa arreu del país amb formes molt diferents. A Catalunya i concretament a Barcelona és una celebració popular que cadascú viu a la seva manera, amb trobades veïnals, familiars o d'amistats per a sopar, fer música i encendre fogueres. És una nit màgica on es celebra l'arribada del solstici d'estiu.

Amb l’encesa de les fogueres comencen les revetlles a les places i carrers dels barris barcelonins i, paral·lelament, els sopars populars, espectacles pirotècnics, balls i molta gresca fins a la matinada. El postra típic d'aquest nit es la coca, n'hi ha de molts tipus, de crema, xocolata, llardons....està boníssima. 


                                    Inmejorable Coca de Sant Joan, con Thermomix® . - Masas, panes y ...


Aquí us deixo una cançó molt divertida que parla d'aquesta protagonista de la revetlla de Sant Joan "La coca", del musical de Nit de Sant Joan.




Aquí teniu la lletra per poder cantar-la. 



Per acabar us deixo una percussió corporal d'una cançó molt coneguda "We will rock you" de Queen. Gaudiu molt!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada